Aanbod

DIY interieur inrichting

Een betaalbaar en mooi interieur moet voor iedereen bereikbaar zijn! Wil jij zelf leren hoe jij jouw woonwensen kunt realiseren d.m.v. een duidelijk stappenplan? Geef je dan op voor mijn GRATIS online cursus. Stap voor stap neem ik jou mee in de wereld van een interieur styliste. Tijdens de opdrachten ga je direct de opgedane kennis toepassen op jouw eigen interieur. Klik hier om je in te schrijven. 

Prijs: Gratis

Interieur party

Heb jij zin in een leuke party met vrienden, familie of collega's? Tijdens een party van 3u leer jij het hele proces van een interieur styliste kennen, daarnaast passen we dit direct toe op jouw interieur. Iedereen neemt enkele foto's van zijn of haar woning / leefruimte mee. We maken o.a. een moodboard en stappenplan. Jij kan al jouw (interieur) vragen aan mij stellen. Klik hier voor meer informatie. 

Prijs: 15,- euro / persoon (min. 6 personen)

 

Adviesgesprek (op locatie)

Tijdens een adviesgesprek op locatie kom ik jou bezoeken en beantwoord ik tijdens een 1 uur durende sessie al jouw interieur vragen. Het mondeling advies kan gaan over ruimtelijke indeling, kunst, kleur, licht, gordijnen en nog veel meer. Op deze manier kan je met een professional sparren over jouw interieur ideeën/ wensen. Klik hier om jouw adviesgesprek op locatie te boeken. 

Prijs: 50,- euro. 

 


Kleur test/advies

Ben jij benieuwd naar jouw kleuren? Tijdens een twee uur durende sessie voer ik zowel een Lüscher kleurtest als selectieve kleur sortering uit. Nadien werk ik deze gegevens uit in een resultaten rapport en kleuradvies. Deze kleurensessie kan per persoon of per duo. Klik hier om jouw kleur test/advies te boeken. 

Prijs: 75,- euro / sessie. 

 

Interieur styling

Is je woning of werkruimte volledig ingericht maar mis je iets? Laat mij de finishing touches aanbrengen tijdens een interieur styling. Ik zorg ervoor dat de ruimte afgewerkt is met o.a. kaarsen, planten, vasen, kunst,.... De styling sessie kan aangepast worden naargelang het seizoen (denk aan kerst, pasen, of een ander feestmoment). Tijdens een (telefonisch) voorgesprek bespreken we de stijl en kleuren, waarna ik de ruimte tijdens één dagdeel volledig inricht. Neem contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Prijs: 120,- euro (excl. materialen) 

Compleet Interieuradvies

Het complete pakket. Alle onderdelen van een advies (kleur, materiaal, licht, ruimtelijke indeling, kunst en meer) komen aan bod. In vier fases (consult, voorontwerpen, presentatie en oplevering) wordt een compleet interieuradvies uitgewerkt. Lees meer over het complete interieuradvies. 

Prijs*: 250,- euro. 

* Na het compleet interieuradvies wordt er een factuur verstuurd van 250,- euro. In de presentatiemap bevindt zich een cadeaubon ter waarde van 250,- euro voor de geselecteerde Decoration bv producten uit het interieuradvies. Mocht je ervoor kiezen om deze producten aan te schaffen bij Decoration BV krijg je dus het aankoop bedrag van het advies terug. 


Contact

 

Verfrissende blik nodig? Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen, of gewoon eens kennismaken?

 

Neem contact met mij op!